AWARE BOOKS

Guidade Godnattsagor och andra verk

SUCCÉSAGAN BLIR BOK

Nu får vi äntligen hålla sagan i handen! Vill du?
Lanseringen är 1 september 2021 men du kan beställa ditt personliga exemplar tidigare och få en skräddarsydd hälsning och signatur. Mejla ditt namn, adress och namn på den tillägnade. Du kommer få mejl tillbaka med summa och swishnummer. 220kr + porto.
DRAKEN & PRINSESSAN

En spännande berättelse om en drake, en prinsessa, en vaggvisa, griskrokodiler och ett gnistrande vackert slott. Sagan varvas med avslappnade moment så att du successivt guidas in i en trygg och skön avslappning för att så småningom falla i sömn. 

Med över 2 miljoner visningar på YouTube och 5900 följare har Kias Guidade Godnattsagor blivit en succé bland både barn och vuxna. Hon får hyllningar av både föräldrar och barn om att de somnar så tryggt och gott om nätterna.

Dagar till lansering

DRAKEN & PRINSESSAN

Skräddarsytt exemplar
kr 220 + PORTO
  • Fysisk bok
  • Personlig hälsning
  • Signatur
KÖP FÖRE 1/9
Ett urval av sagor

FRÖKEN MÅNE FÅR HJÄLP

VÄND -->
FRÖKEN MÅNE FÅR HJÄLP | En .... Som alla våra böcker kan du lyssna på den på YouTube gratis.
YOUTUBE

TOMTEN, TOMTAN OCH PEPPARKAKORNA

VÄND -->
TOMTEN, TOMTAN OCH PAPPARKAKORNA | En ...... Som alla våra böcker kan du lyssna på den på YouTube gratis.
YOUTUBE

DRAKEN, PRINSESSAN OCH GRISKROKODILEN

VÄND -->
DRAKEN, PRINSESSAN OCH GRISKROKODILEN | En .... Som alla våra böcker kan du lyssna på den på YouTube gratis.
YOUTUBE

Äventyr på djupt vatten

VÄND -->
ÄVENTYR PÅ DJUPT VATTEN | En .... Som alla våra böcker kan du lyssna på den på YouTube gratis.
YOUTUBE
Madeleine
MadeleineMor till 3 åring
Read More
Tack tack tack. Treåringen är i en fas där hon inte vill somna på kvällarna. Man blir helt matt och seriöst ledsen när man läst fyra böcker och sjungit alla godnattvisor man kan och gått över för att sjunga jullåtar mitt i sommaren. Men hon somnade nu innan sagan ens var slut.
YEREMINA
YEREMINA10 ÅR
Read More
Jag och min lillasyster som är 6 år och vi har väldigt svårt att somna hon somnar på typ 5 till 8 minuter av denna sagan. Tack för att du gjort denna sagan för jag hade inte orkat med allt prat av henne.
Previous
Next
Natta_youtuber
Natta_youtuber11år
Read More
Bästa som finns asså. Förut kunde jag inte sova och somnade vid kl.01:30 varge dag men nu så somnar jag på 5 min max! Tack för att du gjorde denna saga och alla andra! Puss. Är ba 10 snart 11.
Storyn bakom sagorna

I videon berättar Kia hur sagorna kom till och varför heter figurerna Moa och Neo.

HÖJ DITT MEDVETANDE - BÖCKER

Medvetenhet är A och O, det är hönan och ägget. Det är livet och döden, och det är allt däremellan

Kia Temmes har en magisk gåva att dela genom ord. Hon är bland annat inspiratör, mentor, coach och författare med en lång erfarenhet av att på olika sätt hjälpa människor att öka sin medvetenhet. Kia har skrivit och producerat flertalet både guidade meditationer och guidade godnattsagor för barn. 

Kia vloggar om medvetenhet på sin YouTubekanal och delar autentiskt och öppet med sig om insikter och erfarenheter. Kia är allt detta och mycket mera, men framför allt så är hon människa, medmänniska, kreatör och livsnjutare som ser möjligheter överallt och har ett oerhört stort hjärta och närvaro och hon brinner för att hjälpa människor till högre medvetenhet. 

.
Böcker

FUCKMASTE

"Fuckmaste, det fucked up i mig, ser och hedrar det fucked up i dig" är en handbok om livet, självinsikt och medvetenhet.

Kia har samlat mycket av sin medvetenhet och erfarenhet som hon har i skrivande stund. Den skiljer sig en del från ”vanliga” böcker inom området genom att Kia lägger stor vikt på den mänskliga aspekten av oss i stället för att allt bara ska handla om ”ljus och kärlek” och ”positiva affirmationer”. Livet består av både upp och ner, sorg och glädje, det är vad som gör oss mänskliga, och mycket av vår strävan att läka oss själva och våra emotionella trauman handlar om just att förändra sättet vi tänker, affirmera positivt, känna tacksamhet, med mera. Vi glömmer bort och trycker undan de jobbiga och tunga känslorna och ska helt plötsligt vara supermänniskor. Vi tillåter oss inte att känna det jobbiga. Kia har ett lite annat sätt att se på saken, vilket hon skriver om och gärna vill dela med omvärlden!

Boken är under produktion och kommer att finnas tillgänglig i fysiskt format, som e-bok och även som ljudbok under hösten 2021!

SAGAN OM ANKI

En fängslande historia om vägen till självkärlek och själslig läkning.

Boken handlar om Anki, en liten flicka på 7 år som miste sin far i en tragisk olycka.

Hennes pappas död har satt livslånga spår och präglingar, både känslomässiga och fysiska. Det här är historien om och vägen till hur hon lyckas läka sin själ och bryta livslånga mönster och präglingar.

Boken bygger på lösa och autentiska texter som Kia har skrivit genom åren som ett verktyg för att komma sig själv närmare. Kia delar oredigerat och sårbart med sig av sina innersta tankar och upplevelser.

Kia Temmes har producerat flertalet ljudböcker i form av guidade meditationer samt godnattsagor i meditationsform för barn. Hon brinner för att inspirera människor till förändring och till att våga titta djupare in i sig själva.

Sagan om Anki är tillgänglig som e-bok hos Nextory, CDON, Bokus, Adlibris samt andra kanaler som tillhandahåller ljud och e-böcker. 

Läkeörter runt husknuten

Skapa ditt eget apotek.

Kia har i den här boken sammanfattar allt du behöver veta för att komma gång att skapa ditt eget apotek av och med våra svenska, vilda örter. Kia beskriver steg för steg hur du gör och beskriver även ett flertal av våra vanligaste örter och dess terapeutiska verkan. 

Boken är pedagogiskt uppbyggd med bilder och lättläst text.

Läkeörter runt husknuten är tillgänglig som e-bok hos Nextory, CDON, Bokus, Adlibris samt andra kanaler som tillhandahåller ljud och e-böcker.