AWARE MENTORSHIP

Vill du låta mig vara din mentor?

Är du redo att ta dig själv, din medvetenhet och din personliga utveckling till nya nivåer?

Jag är Multidimensionell Mentor och Medvetenhets Coach och finns här för att vägleda dig som är beredd och redo att ta eget ansvar för din medvetenhet och agera utifrån den. 

Allt förändring börjar med medvetenhet. Det du inte är medveten om kan du inte förändra, men så fort du når medvetenhet om till exempel vilka sanningar, mönster, beteenden, präglingar och livsmönster som styr dig i dina val och handlingar så har du möjlighet att agera och vidta åtgärder för att förändra din situation. 
 
Att ta ansvar för sin medvetenhet är inte alltid lätt. Ibland så krävs det både stora doser av mod och styrka för att vidta de åtgärder som din medvetenhet visar dig till. Min roll är att via våra samtal hjälpa dig att öka din medvetenhet och att hålla ett kärleksfullt space för dig och vägleda dig till ditt autentiska jag, bakom alla masker och roller. Jag erbjuder dig en trygg och säker plats att våga vara sårbar och autentisk på. Jag lovar att inte alltid säga vad du vill höra, utan även det du behöver höra. 
Effekt av mentorskapet

VAD GER ETT MENTORSKAP DIG?

 • Ökad medvetenhet av vad som hindrar dig att nå dina mål. 
 • Ökad närvaro i nuet. 
 • Förståelse i hur saker hänger ihop.
 • Ökad medvetenhet i vad du kan göra   
 • Ökad medvetenhet om dina autonoma reaktioner. 
 • Verktyg till att bibehålla ett lugn även när det stormar runt dig.
 • Verktyg till att hantera stress. 
 • Ökad medvetenhet kring vad det är du innerst inne vill. 
 • Väcka din kreativitet och skaparkraft. 
 • Ökad självkännedom. 
 • Ditt högre syfte här på jorden. 
 • Ökad självkärlek och självrespekt. 
 • Ökad förmåga att sätta kärleksfulla gränser för dig själv och till andra. 
 • Ökad känsla av frid och harmoni. 
 • Tillgång till min medvetenhet, kunskap och erfarenhet.
 • Individuella samtal enligt överenskommelse
 • Möjlighet till viss enklare kommunikation mellan våra samtal via ljudmeddelanden på WhatsUp.
Pris

VILKET PAKET PASSAR DIG?

Vårt första samtal är kostnadsfritt. Vi samtalar ca. 30 minuter om vad du önskar uppnå med våra samtal, och framför allt så känner vi efter att vår kemi stämmer överens. 

Våra samtal sker efter överenskommelse via telefon eller Zoom. Mentorskap ingår tre månader i taget. 

MENTORSKAP STOR

Ingår: två samtal per 
månad á 1 timme 
Självreflekterande frågor att 
jobba med mellan samtalen.
 

TRE MÅNADER

7.500:-

Betalplan 2.500:-/månaden

MENTORSKAP LITEN

Ingår: ett samtal per 
månad 
á 1 timme  
Självreflekterande frågor att 
jobba med mellan samtalen.

TRE MÅNADER

4.500:-

Betalplan 1.500:-/månaden

ÄR DU REDO FÖR EN FÖRÄNDRING

KRAV: Att du verkligen är redo att göra en förändring. Det är DU och bara DU som har ansvar för att förändra dig, och det är DU och bara DU som har ansvar för att du är lycklig. All förändring som du vill se och ha i ditt liv börjar och slutar med dig. Det är du som måste göra jobbet, jag finns bara där och erbjuder ett kärleksfullt space, vägledning, autenticitet och tips och råd på vägen. 

INFÖR VÅRT FÖRSTA MÖTE

Att tänka på inför vårt första möte: Tänk igenom vilka dina behov är. Vad är syftet och målet med Mentorskapet? Vad vill du lära dig? Vad vill du tala om? Vad är dina förväntningar på mig? Hur mycket tid och pengar vill du lägga ner på möten och samtal?
Om mig

Jag har ett brett kunskapsområde som utbildad Regressionsterapeut, Livscoach, Mentor, Läkeörtspedagog, Kinesiolog, Healing, Energimedicin, Kvantmedicin, Art Neuro, flertalet olika massagetekniker, Holistisk hälsa, Mindfulness, Meditation och Mediumskap. Jag har en lång erfarenhet av att jobba med människors personliga utveckling, både i grupp och individuellt. Jag har skrivit två böcker inom personlig utveckling (“Fuckmaste” och “Sagan om Anki”). Jag har skapat en webbkurs inom örtmedicin, producerat flertalet ljudböcker i form av guidade godnattsagor och guidade meditationer. Jag har över 5.500 följare (maj 2021) på min Youtubekanal där jag bland annat vloggar om medvetenhet. Jag föreläser, håller kurser och retreat. Det nyaste tillskottet i mitt liv är som programledare på webbradiokanalen “Av egen kraft”, där jag har programmet “Leva medvetet – Ett nyfiket utforskande”.

Framför allt så är jag människa, medmänniska, kreatör och livsnjutare och har med mig min erfarenhet genom livet, egenföretagare sedan 2010 och har erbjudit olika former av koppsbalanseringar. Jag har under ett decennium genomgått ett djupt inre arbete med mig själv. Min passion är ökad medvetenhet, både min egen och andras och jag har förmågan att se den större bilden och se helheten. Jag ser möjligheter överallt, har ett oerhört stort hjärta och närvaro.