AWARE PRODUCTION

Skapa i flow

RADIOPROGRAM

LEVA MEDVETET
- ETT NYFIKET UTFORSKANDE

Av Egen Kraft är en radiokanal som bygger på tron på människans fantastiska potential och att det nu är viktigare än någonsin att lyfta fram de goda krafterna hos människor och samhället.

Av Egen Kraft – en radiokanal för kraftfullt folk!

VLOGG

LEVA MEDVETET -
ETT NYFIKET UTFORSKANDE

Genom mötet och samtalet mellan andra människor ökar vi vår egen medvetenheten. Vi tar in det innehåll vi behöver just i ögonblicket för stunden som passar just dig! 

Tidigare episoder och live hittar ni på YouTube och min Facebook sida.

UNLEASH
MED KIA & ANNA

Live Vlogg

En vlogg med Anna och Kia Live där allt som är vi ~ autentiskt, äkta, rått och som kommer till oss i stunden flödar fritt i samtalet.
 
Låt oss leka och gunga mellan dimensionerna och hoppa hage mellan olika tidslinjer. Anna och Kia är båda hypersensitiva och knivskarpt intuitiva med en djup förankring och närvaro i nuet. Under flera års tid har de följts åt på sina inre resor, hjälpt varandra att lysa upp stigen när den varit som mörkast, samtidigt som de tagit fullt ansvar för sin medvetenhet. 
 
Genom Unleash vill de utmana sig själva, sin egen medvetet och dig som lyssnar. De vill riva barriärerna mellan dimensioner och tidslinjer, de vill släppa lös och utforska hela sin kraft, allt som är dem, och bortanför sin medvetna medvetenhet.

YOUTUBE

GUIDADE GODNATTSAGOR ~ MEDITATIONER ~
VLOGGAR ~ ÖRTMEDICIN

Kias YouTubekanal är en godispåse för välmående. Du hittar meditationer, guidade godnattsagor, vloggar, föreläsningar om örtmedicin, och en del dokumentation från resor hon gjort.