OM MIG

Min livsresa

Kia Temmes är mentor, coach, inspiratör, författare, läkeörtspedagog och alternativmedicinsk terapeut. Hon har en holistisk sätt att se på hälsa kontra ohälsa. Kia har producerat flertalet guidade meditationer och godnattsagor för både vuxna och barn, skrivit böcker, skapat webbkursen ”Naturens medicin”, ”Målsättning”, ”Tankar och medvetenhet” och ”Hantera vardagsstress”.  

Hennes passion är att inspirera, guida och hjälpa människor att öka sin medvetenhet och växa inom hälsa personlig och andlig utveckling.

Kia är programledare på webbradiokanalen ”Av egen kraft” där hon har programmet ”Leva medvetet, ett nyfiket utforskande”, hon videobloggar om medvetenhet på sin YouTubekanal och delar autentiskt och öppet med sig om insikter och erfarenheter. Kia är allt detta och mycket mera, men framför allt så är hon människa, medmänniska, kreatör och livsnjutare som ser möjligheter överallt och har ett oerhört stort hjärta och närvaro och hon brinner för att hjälpa människor till högre medvetenhet. 

AWARE KONTAKT

Nyfiken för ett medvetet möte

Vi bär alla på en unik historia, och det är bara du som kan besluta om din historia är en ursäkt eller en möjlighet att leva livet till fullo. Du lever i detta liv just nu, det är livet som tilldelats dig, så gå ut och gör det du drömmer om, för en dag kommer att bli din sista, och du vet inte vilken.

~ Kia Temmes ~